tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kotitehtävät

Tervehdys! Tässä vielä kertaus kotitehtävistä seuraavaan lähipäivään mennessä:

- Kirjatorin 1. kierros loppuun. Kirjat mukaan seuraavalle lähipäivälle
- Yhteiseen Trellotauluun kuva itsestä oman kirjan kanssa omalle opiskelijakortille
- Kehittämisaihiot yhteiseltä taululta omille tauluilleen. Tämä koskee niitä, jotka ovat edistymistään dokumentoineet yhteiselle taululle

Muistakaa dokumentoida kehittämistänne ahkerasti valokuvin, videoin yms. Jos mahdollista, niin kuvatkaa myös lähtötilanne ennen kehittämistoimenpiteiden aloittamista.

Tutkintoleiri 30.3. klo 12.00-15.00
Seuraavan kerran näemme yhdessä maaliskuun lopussa tutkintoleirin yhteydessä. Tutkintoleirillä pureudumme porukalla tutkinnon suorittamiseen. Pohtikaa parin kanssa isolla otsikolla kehittämistöitä, joita aiotte toteuttaa ohjelman aikana. Jos teitä on isompi porukka, esim. ulkoilutilan kehitysporukka, niin jakakaa vastuualueita pareille. Siis mitä kukin pari tulee tekemään ulkoilutilan kehittämiseksi. Useammalla parilla voi olla sama iso aihealue, jota lähtee kehittämään (esim. liikunnallisuuden kehittäminen). Ohjelman aikana teemme useamman kehitystyön, joten kannattaa miettiä myös muita mahdollisia kehittämisen kohteita tähän päivämäärään mennessä. Jos esimerkiksi teette blogin tai muuta näkyvää sisältöä, niin silloin kyse on mainekuvan kirkastamisesta.

Nähdään pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti