keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Vauhdikas aloitus!

Huomenta Raikastajat!

Aloitimme yhteisen matkamme vauhdikkaasti. Otimme todella ison yhteisen digiloikan. Jo ensimmäisen päivän aikana editoitte videoita ja latasitte niitä Youtubeen FoibeTV-kanavalle. Otimme käyttöömme ketterän projektijohtamisen työkalun Trellon ja tutustuimme yhteiseen työympäristöömme sekä harjoittelimme tabletin käyttöä. Informaatiota tuli paljon. Mutta älkää huoliko! Yhteinen taipaleemme vasta alkoi ja aikaa opetteluun on paljon. Eihän sitä kaikkea voikaan oppia ensimmäisen päivän aikana :) Mutta yksin ette tule jäämään. Auttakaa toinen toisianne ja pyytäkää rohkeasti apua myös minulta. Matkan varrella pidän mm. klinikoita, joihin jokainen teistä voi saapua itselleen parhaiten sopivalla hetkellä ja pyytää apua juuri niihin omiin kysymyksiin. Minua näkee aika paljon Foibessa, joten rohkeasti nykimään hihasta kysymyksien ilmetessä.

Palautellaanpa vielä mieleen hieman asioita:

Blogi - www.foibenraikastajat.blogspot.com: Tämä on yhteinen työympäristömme. Täällä voi käydä keskustelua ja täältä löytää informaatiota seuraavista valmennuspäivistä sekä dokumentaatiot edellisistä.

Trello - projektityökalu: Tänne tallennatte omien kehitystöidenne etenemistä. Pilkkokaa kehitystyönne pieniin tehtäviin, joita tekemällä saavutatte kehitystyönne tavoitteet. Tallentakaa kyseiseen kehitystyöhön liittyvät dokumentit oikealle taululle eli projektille.

Youtube - FoibeTV: Täällä kerromme Foibekartanon tarinaa videoiden avulla. Ja ei kaikkia videoita välttämättä tarvitse editoida. Kuvatkaa ideoimanne pätkä ja ladatkaa suoraan Youtubeen. Onnistumisia ja elämyksiä. Asukkaiden tarinaa.

VideoShow: Video editos & maker: Täällä voit editoida ja luoda videoita. Kokeilkaa rohkeasti, vain mielikuvitus on rajana!

Google Docs - kirjatori: Google Docs:n kautta pääsette kirjoittamaan kirjatorille. Blogissa oleva kirjatorin linkki ei aukea kaikilla laitteilla, mutta pääsette siihen käsiksi Google Docs:n kautta.

Ja nyt vain kehittämään!

1 kommentti: